Kroppsmagasinet UF drivs av fyra tjejer från Björknäsgymnasiet i Boden och vi vill förbättra unga tjejers kroppsuppfattning! Det vill vi göra genom vår hemsida där vi bland annat tar upp ideal, ätstörningar och kroppshets. Vi går även ut till skolorna och föreläser för mellan- och högstadieelever om våra egna erfarenheter, kroppsångest, samhällskrav och allt däremellan.

 

VD är Hanna, som är ledare för Kroppsmagasinet och ser till att allt går som smort. Hanna kommunicerar med rådgivarna och skapar motivation i gruppen. Hanna är företagets designer och har skapat loggan och hemsidans layout. VD har koll på allt som händer i företaget och är därför en naturlig ledare.

 

Clara är ekonomichef för företaget och skapar budgeten. Hon har koll på pengarna, bokföringen och är företagets inköpschef. Clara har gott sinne för siffror och med hennes noggranna kalkylationer leds vi mot framgång.

 

 

Marknadsföringsansvarig är Ida som har ansvaret för företagets sociala medier. Hon har stenkoll på marknaden och konkurrenterna. Ida hittar alltid lösningen på problemen och har lång erfarenhet av sociala medier. Med hjälp av Idas träffsäkra analyser hittar vi nya kontakter och når ut till massorna.

 

Företagets kommunikatör är Nadja som har koll på intern och extern kommunikation. Hon är sekreterare och företagets presschef. Kommunikatören är en sann diplomat och har respektingivande talang för kommunikation. Nadja är uppmärksam och därför den ultimata sekreteraren.

 

Alla texter på hemsidan har antingen Hanna, Clara, Ida eller Nadja skrivit. Bilderna på hemsidan har vi antingen fotat själva eller skapat i Photoshop. Det gäller alla bilder som är på denna hemsida. Om någon vill använda något som vi har publicerat måste ni ha vårat godkännande, annars får ni inte använda det. Enklast är att nå oss via vår mejl kroppsmagsinetuf@gmail.com om ni har frågor angående det här. Vi har valt att endast publicera vårt eget material för att undvika oklarheter om det är Kroppsmagasinet UF eller någon annan som är upphovsmannen.